Tex. HM, Hotels, Lagerhaus

Klättring.com Rabattkod

Oavsett om du letar efter en Klättring.com Rabattkod, ett Klättring.com erbjudande eller fri frakt hos Klättring.com så har vi någonting för dig. Om du scrollar ner en bit så hittar du en uppsjö av rabattkoder och erbjudanden till Klättring.com. För att använda en rabattkod så klickar du på ’Visa Rabattkod’. Den kod som kommer upp klistrar du in hos den butiken du ska handla. Detta gör du vanligtvis i kassan eller i varukorgen. Om det är ett erbjudande så klickar du på ’Aktivera erbjudande’ Då slussas du vidare direkt till erbjudandet.


http://www.klättring.com/

Aktiva Rabattkoder och ErbjudandenI

Här hittar du aktiva rabattkoder och erbjudanden från Klättring.com

10 % rabatt på ditt köp

När du anmäler dig till nyhetsbrevet


Kort beskrivning av Klättring.com:

Personalen hos oss har lång erfarenhet, både på och bredvid klätterklippan kombinerat med en lång erfarenhet av näthandel och kundkontakt gör oss på Klättring.com till det självklara valet för dig som ska köpa klätterutrustning.
Vi levererar självklart över hela världen, med en huvudmarknad i Sverige och Norden, För dig som vill besöka oss så finns butiken i Älvdalen 4 mil norr om Mora.

Vi hjälper dig att välja rätt produkt oavsett om det är för sportklättring,tradklättring, bouldering eller industriell klättring. Vi erbjuder även ett bra sortiment inom pannlampor, tält, liggunderlag, sovsäckar, kläder m.m.

Ta gärna kontakt med oss så hjälper vi dig att välja din klätterutrustning, eller ger dig råd om vilken sele eller hjälm du ska välja. Vi har färdiga Startpaket med selar, broms, karbin och kritpåse.

Vi finns här för er med telefonsupport varje vardag mellan kl 08.00 – 16.00

Som om inte detta var nog erbjuder vi 90-dagars: Öppet köp, ångerrätt, bytesrätt och en unik nöjd-kund-garanti! Något som ingen annan erbjuder!

Dessutom har du alltid Fri frakt när du handlar hos oss på Klättring.com! Oavsett om du handlar en klättersele, klätterskor eller en kritpåse! Fri frakt på allting, oavsett ordervärde!
Tveka inte höra av er till oss om ni har några funderingar så hjälper vi er till rätt utrustning.