Tex. HM, Hotels, Lagerhaus

Irsus Rabattkod

Oavsett om du letar efter en Irsus Rabattkod, ett Irsus erbjudande eller fri frakt hos Irsus så har vi någonting för dig. Om du scrollar ner en bit så hittar du en uppsjö av rabattkoder och erbjudanden till Irsus. För att använda en rabattkod så klickar du på ’Visa Rabattkod’. Den kod som kommer upp klistrar du in hos den butiken du ska handla. Detta gör du vanligtvis i kassan eller i varukorgen. Om det är ett erbjudande så klickar du på ’Aktivera erbjudande’ Då slussas du vidare direkt till erbjudandet.


http://irsus.se/

Aktiva Rabattkoder och ErbjudandenI

Här hittar du aktiva rabattkoder och erbjudanden från Irsus

Fri frakt på din beställning hos Irsus

Fri frakt på din beställning hos Irsus. 


Kort beskrivning av Irsus:

Irsusvästen kommer ur den absolut senaste Svenska forskningen om viktnedgång och hälsa.

Irsusvästen kyler användarens kropp och aktiverar på det sättet kroppens naturliga förbrännings mekanismer. När användaren har på sig västen ökar fett och socker förbränningen på ett naturligt sätt. Irsusvästen var med i inslag på både Aktuellt och Rapport i samband med att Vetenskapensvärld hade ett inslag om varför kyla är nyttigt för oss. Irsus Ab samarbetar med Prof Fredrik Nyström vid Linköpings Universitet och är alltså vetenskapligt bevisad till skillnad frän det mesta andra i hälsa och fitness världen.

Positiva effekter av Irsusvästen är:

Ökad fettförbränning
Ökad prestation när den används innan träning
Snabbare återhämtning efter träning
Ökat focus och välmående

Irsusvästen passar dels människor som vill gå ner i vikt dels den hälsomedvetna personen som gör mycket för sin hälsa och välmående och som vill ta del av den absolut senaste vetenskapen.