Tex. HM, Hotels, Lagerhaus

Horze Rabattkod

Oavsett om du letar efter en Horze Rabattkod, ett Horze erbjudande eller fri frakt hos Horze så har vi någonting för dig. Om du scrollar ner en bit så hittar du en uppsjö av rabattkoder och erbjudanden till Horze. För att använda en rabattkod så klickar du på ’Visa Rabattkod’. Den kod som kommer upp klistrar du in hos den butiken du ska handla. Detta gör du vanligtvis i kassan eller i varukorgen. Om det är ett erbjudande så klickar du på ’Aktivera erbjudande’ Då slussas du vidare direkt till erbjudandet.


http://www.horze.se/

Aktiva Rabattkoder och ErbjudandenI

Här hittar du aktiva rabattkoder och erbjudanden från Horze

30% rabatt på din första beställning hos Horze

Gäller vid köp över 500 kr Denna rabatt går ut:

10% rabatt på din beställning hos Horze

 Denna rabatt går ut: 2017-12-31

Fri frakt på din beställning hos Horze

Fri frakt på din beställning hos Horze. . Denna rabatt går ut:

50% rabatt på utvalda varor hos Horze

50% rabatt på utvalda varor hos Horze. 


Kort beskrivning av Horze:

Horze lanserade sin internetbutik så tidigt som 2003. Nu har butiken expanderat världen över och är en av de största butikerna för hästsport på internet.
Den första Horze butiken öppnades i Lahtis, Finland. Det finns idag hela 27 Horze butiker, i hela Europa. De erbjuder även snabba leveranser vilket möjliggörs genom att de har placerat lager på strategiska platser i hela världen.
När du handlar hos Horze erbjuds du flera förmåner. Du har bland annat hela 65 dagars öppet köp, vilket innebär att om du skulle ångra dig så kan du utan förpliktelser skicka tillbaka de produkter du inte vill ha inom 65 dagar. De erbjuder dessutom fria returer, och fri frakt vid köp över 499kr.
Horze erbjuder dessutom prisgaranti, vilket innebär att de matchar alla konkurrenters priser! Om du hittar en identisk vara i en annan webbutik så ger dom dig samma pris som hos konkurrenten.
För att göra ett riktigt bra köp kan du använda en Horze Rabattkod. Denna löser du in i kassan under rubriken ” Har du kupongkod? ” Du klickar därefter på ”Lös in Rabattkod” för att applicera rabatten till din beställning.