Tex. HM, Hotels, Lagerhaus

Hildur Rabattkod

Oavsett om du letar efter en Hildur Rabattkod, ett Hildur erbjudande eller fri frakt hos Hildur så har vi någonting för dig. Om du scrollar ner en bit så hittar du en uppsjö av rabattkoder och erbjudanden till Hildur. För att använda en rabattkod så klickar du på ’Visa Rabattkod’. Den kod som kommer upp klistrar du in hos den butiken du ska handla. Detta gör du vanligtvis i kassan eller i varukorgen. Om det är ett erbjudande så klickar du på ’Aktivera erbjudande’ Då slussas du vidare direkt till erbjudandet.


http://www.hildur.se/

Aktiva Rabattkoder och ErbjudandenI

Här hittar du aktiva rabattkoder och erbjudanden från Hildur

100 kr rabatt på alla leggings, shorts och byxor hos Hildur

100 kr rabatt på alla leggings, shorts och byxor hos Hildur . 2017-05-28

Fri frakt på din beställning hos Hildur

Gäller vid köp över 790kr Denna rabatt går ut:


Kort beskrivning av Hildur:

GRÖNT I ALLA FÄRGER & FORMER

Hos Hildur hittar du ett unikt och intressant utbud av ekologiska kläder, hemtextil, teer och naturliga hudvårdsprodukter. Hildurs affärsidé är att underlätta för den medvetna konsumenten att hitta produkter framtagna med ett ekologiskt, etiskt, estetiskt, och ekonomiskt tänkande genom hela produktionsledet.

UNIKT UTBUD AV EKOLOGISKA KLÄDER

Hildur vill slå ett slag för den ekologiskt odlade bomullen och för ”slowshopping”. I Hildurs webbutik kan du köpa ett unikt utbud av ekokläder i mindre miljöbelastande material som ekologisk bomull, hampa och bambu. Flera av kläderna är dessutom Fairtrade certifierade.

Hos Hildur kan du shoppa miljövänligt och hållbart utan att tumma på stil och kvalitet!