Tex. HM, Hotels, Lagerhaus

Hertz Rabattkod

Oavsett om du letar efter en Hertz Rabattkod, ett Hertz erbjudande eller fri frakt hos Hertz så har vi någonting för dig. Om du scrollar ner en bit så hittar du en uppsjö av rabattkoder och erbjudanden till Hertz. För att använda en rabattkod så klickar du på ’Visa Rabattkod’. Den kod som kommer upp klistrar du in hos den butiken du ska handla. Detta gör du vanligtvis i kassan eller i varukorgen. Om det är ett erbjudande så klickar du på ’Aktivera erbjudande’ Då slussas du vidare direkt till erbjudandet.


https://www.hertz.se/

Aktiva Rabattkoder och ErbjudandenI

Här hittar du aktiva rabattkoder och erbjudanden från Hertz

5% rabatt för Coop MedMera medlemmar

5% rabatt för Coop MedMera medlemmar   Som medlem i Coop MedMera har du följande ...

5% studentrabatt på alla hyrbilar från Hertz

5% studentrabatt på alla hyrbilar från Hertz


Mer information om Hertz

Aktiva i över 8000 städer och i mer än 154 länder är Hertz världens största biluthyningsföretag med bilar för alla tillfällen.

Hur du använder din Hertz rabattkod

När du handlat de produkter du vill ha hos Hertz så går du till kassan där du kommer hitta ett fält som benämns med rabattkod/kampanjkod/erbjudandekod. I detta fält klistrar du in den rabattkod du har och klickar på 'OK'. Rabattkoden kommer nu appliceras på priset och du har sparat pengar på ditt köp!

Har du någon rabattkod till Hertz som du vill tipsa oss om?

Om du har fått en rabattkod eller ett erbjudande till Hertz som du vill att vi publicerar här på Kupongerna så är du varmt välkommen att maila oss på hej@kupongerna.se så publicerar vi denna omgående.