Tex. HM, Hotels, Lagerhaus

Hertz Supercars Rabattkod

Oavsett om du letar efter en Hertz Supercars Rabattkod, ett Hertz Supercars erbjudande eller fri frakt hos Hertz Supercars så har vi någonting för dig. Om du scrollar ner en bit så hittar du en uppsjö av rabattkoder och erbjudanden till Hertz Supercars. För att använda en rabattkod så klickar du på ’Visa Rabattkod’. Den kod som kommer upp klistrar du in hos den butiken du ska handla. Detta gör du vanligtvis i kassan eller i varukorgen. Om det är ett erbjudande så klickar du på ’Aktivera erbjudande’ Då slussas du vidare direkt till erbjudandet.


http://www.hertzsupercars.se

Aktiva Rabattkoder och ErbjudandenI

Här hittar du aktiva rabattkoder och erbjudanden från Hertz Supercars

900kr rabatt när du kör Ferrari hos Hertz Supercars

Få saker slår upplevelsen att köra en Ferrari. Om du älskar fart, spänning och vackra ...

300kr rabatt när du kör Lamborghini hos Hertz Supercars

Kör Lamborghini i 8km och få 300 kr rabatt (ordinarie pris 795 kr).

300kr rabatt när du kör Ferrari hos Hertz Supercars

Kör Ferrari i 8km och få 300 kr rabatt (ordinarie pris 795 kr).


Kort beskrivning av Hertz Supercars:

Nu kan du köra bilarna du bara drömt om att få köra! Via Hertz Supercars kan du få den ultimata körupplevelsen bakom ratten på några av världens kändaste supersportbilar. Välj mellan två fantastiska italienska fullblod – en Ferrari F430 F1 Spider och en Lamborghini LP560-4.

Upplevelsen inleds med att du hälsas välkommen av en erfaren instruktör, som går igenom körteknik och bilens funktioner med dig. Sedan får du själv testa genom att sätta dig bakom ratten. Ett lätt tryck på gaspedalen och du känner ett omedelbart gensvar från den mycket kraftfulla motorn. Tillsammans med instruktören kör du sedan en utvald slinga på en lands- eller motorväg, på förväg utvald av oss och anpassad efter hur lång tid du har bokat.