Tex. HM, Hotels, Lagerhaus

Get Active Rabattkod

Oavsett om du letar efter en Get Active Rabattkod, ett Get Active erbjudande eller fri frakt hos Get Active så har vi någonting för dig. Om du scrollar ner en bit så hittar du en uppsjö av rabattkoder och erbjudanden till Get Active. För att använda en rabattkod så klickar du på ’Visa Rabattkod’. Den kod som kommer upp klistrar du in hos den butiken du ska handla. Detta gör du vanligtvis i kassan eller i varukorgen. Om det är ett erbjudande så klickar du på ’Aktivera erbjudande’ Då slussas du vidare direkt till erbjudandet.


http://getactive.nu

Aktiva Rabattkoder och ErbjudandenI

Här hittar du aktiva rabattkoder och erbjudanden från Get Active

Få gratis frakt på din beställning hos Get Active!

Gäller vid beställningar över 1000kr


Kort beskrivning av Get Active:

Get Active Nkpg arbetar vi för att inspirera till ett aktivt liv genom att presentera enkla och effektiva träningsprodukter som skapar möjligheter för alla att få in träning i vardagspusslet. Vi tror på träning som utgår från kroppens naturliga rörelser; att dra, lyfta, trycka, skjuta på, hoppa etc., så kallad funktionell träning. Vi säljer bl a sandsäckar, snake ropes, hantlar, kettlebells, foam roller, viktvästar, fallskärmar för löpning, gummiband, hopprep, SUP och olika redskap inom Suspension Training.
Vi säljer bara det som vi själva tror på. Produkter av bästa kvalité och pris, från kända varumärken så som Jordan, Life Fitness, Lifeline, Alpha Strong, TRX, Foeldeak, Get Active (egna produkter) mfl.