Tex. HM, Hotels, Lagerhaus

Freddie G Store Rabattkod

Oavsett om du letar efter en Freddie G Store Rabattkod, ett Freddie G Store erbjudande eller fri frakt hos Freddie G Store så har vi någonting för dig. Om du scrollar ner en bit så hittar du en uppsjö av rabattkoder och erbjudanden till Freddie G Store. För att använda en rabattkod så klickar du på ’Visa Rabattkod’. Den kod som kommer upp klistrar du in hos den butiken du ska handla. Detta gör du vanligtvis i kassan eller i varukorgen. Om det är ett erbjudande så klickar du på ’Aktivera erbjudande’ Då slussas du vidare direkt till erbjudandet.


http://www.freddiegstore.se/

Aktiva Rabattkoder och ErbjudandenI

Här hittar du aktiva rabattkoder och erbjudanden från Freddie G Store

10% rabatt din beställning hos Freddie G Store

10% rabatt din beställning hos Freddie G Store. 

Fri frakt på din beställning hos Freddie G Store

Fri frakt på din beställning hos Freddie G Store. 

Handla för 500kr och få gratis frakt!

Handla för 500kr och få gratis frakt! hos Freddie G Store


Kort beskrivning av Freddie G Store:

Freddiegstore.com är en nätbutik med t-shirts och linnen för tjej samt kille i limiterade upplagor. Den första kollektionen från utlandet landade i december 2012, sedan dess har det blivit åtta omgångar till. Från starten tillverkade freddieg alla sina plagg för hand med hjälp av symaskin och transferpress, idag är t-shirts och linnen lagda i utlandsproduktion som ett led i att nå utlandsproduktion på övriga delar av klädmärket så som jackor, tröjor, koftor och skjortor – detta tillverkas fortfarande för hand av märkets grundare.
Plaggen produceras i limiterade upplagor och har aldrig övergått 200 ex/design. Priset varierar mellan 99-349 kr. Ni finner alla aktuella plagg till försäljning på