Tex. HM, Hotels, Lagerhaus

Finanziera Rabattkod

Oavsett om du letar efter en Finanziera Rabattkod, ett Finanziera erbjudande eller fri frakt hos Finanziera så har vi någonting för dig. Om du scrollar ner en bit så hittar du en uppsjö av rabattkoder och erbjudanden till Finanziera. För att använda en rabattkod så klickar du på ’Visa Rabattkod’. Den kod som kommer upp klistrar du in hos den butiken du ska handla. Detta gör du vanligtvis i kassan eller i varukorgen. Om det är ett erbjudande så klickar du på ’Aktivera erbjudande’ Då slussas du vidare direkt till erbjudandet.


http://www.finanziera.se

Aktiva Rabattkoder och ErbjudandenI

Här hittar du aktiva rabattkoder och erbjudanden från Finanziera


Kort beskrivning av Finanziera:

Finanziera arbetar med factoring, hos Finanziera betyder factoring personlig rådgivning, låga avgifter och 120 dagars återbetalningstid.

DITT FÖRETAG- Du har gjort ett jobb för din kund som ska faktureras. Istället för att vänta 30-120 dagar på betalningen så tar vi över fakturan och betalar dig direkt.

FINANZIERA- Vi tar hand om din kunds betalning, kreditrisken och administrationen och behandlar dem som vi skulle behandla våra egna kunder.

DIN KUND- Din kund får förmånligare villkor, t.ex. upp till 120 dagars betalningstid.

Som kund får du alltid en individuell prissättning som bedöms utifrån tre faktorer: din kreditrisk, din kunds kreditrisk och din omsättning.