Tex. HM, Hotels, Lagerhaus

Cleaning Services Rabattkod

Oavsett om du letar efter en Cleaning Services Rabattkod, ett Cleaning Services erbjudande eller fri frakt hos Cleaning Services så har vi någonting för dig. Om du scrollar ner en bit så hittar du en uppsjö av rabattkoder och erbjudanden till Cleaning Services. För att använda en rabattkod så klickar du på ’Visa Rabattkod’. Den kod som kommer upp klistrar du in hos den butiken du ska handla. Detta gör du vanligtvis i kassan eller i varukorgen. Om det är ett erbjudande så klickar du på ’Aktivera erbjudande’ Då slussas du vidare direkt till erbjudandet.


http://www.cleaningservices.se

Aktiva Rabattkoder och ErbjudandenI

Här hittar du aktiva rabattkoder och erbjudanden från Cleaning Services

Kostnadsfri fönsterputs vid flyttstädning

Kostnadsfri fönsterputs vid flyttstädning


Kort beskrivning av Cleaning Services:

Cleaning Services AB är ett serviceföretag med visionen att bli Sveriges ledande serviceleverantör. Vi bedriver verksamhet i hela landet med fokus på just städning, lokalvård och service management.

 

Vi hjälper cirka 400 familjer med flyttstädning varje månad och genom att anlita Cleaning Services för din flyttstädning kan du lägga fullt fokus på din nya bostad.

 

Fast pris!

När du bokar flyttstädning av oss får du alltid ett fast pris innan du bokar.

Fönsterputs ingår alltid!

När du beställer en flyttstädning av oss ingår alltid fönsterputsning och vi gör allt som krävs för att du ska klara din besiktning och för att nästa ägare/hyresgäst ska vara nöjd.

Fjorton dagars garantitid!
Vi ger dig alltid 14 dagars garantitid. Det innebär att om fastighetsägaren/hyresvärden eller inflyttande ägare/hyresgäst har synpunkter på städningen kommer vi tillbaka och åtgärdar problemet utan extra kostnad.

Har du fyllt 18 år och betalar skatt i Sverige kan du utnyttja RUT-avdraget som ger dig som privatperson möjligheten att sänka dina kostnader för hushållsarbete med 50 procent.

Som företag verkar vi för att bedriva en verksamhet som tar ansvar långsiktighet, miljö, samhälle och våra kunder samt anställda.